top of page

Dijital Dünyada Marka Bilinirliği

Güncelleme tarihi: 16 Ara 2020


Planlanan hedef kitleye ulaşmanızın, dikkatleri üstünüze çekmenin en temel yolu insanların ürünleriniz ya da hizmetlerinizle ilgilenmelerini sağlamaktır. Çoğu satış ve pazarlama elemanı ne yaparsa yapsın gerektiği kadar yeterli kişiye ulaşamamanın ve olumlu geri dönüşlerin sağlanamamasının sıkıntılarıyla mücadele etmek zorunda kalıyor. Pozitif hedef kitleye ulaşmanın ilk adımı mümkün olduğunca tüm kanallar aracılığıyla bilinirlik yaratmaktan geçiyor.


Mesela pazarlamanızı hangi sosyal medya mecralarında yapıyorsunuz? Doğru yapılan tespit bir adım önde yürümenizi kolaylaştıracaktır. İçerik paylaşımı sağladığınız fayda sağlayan bir blog sahibi misiniz? Sizi takip eden ilgililerin problemlerine gerçekçi çözümler üretebiliyor ve paylaşımlarınız ile eğitici içerikler sunabiliyor musunuz?


Bu soruların tüm cevapları ve tespit edilmesi gereken tüm eksiklikleri gözden geçirmek gerekmekte. Ve bu çalışmaların sonrasında yapacağınız analizler ışığında en çok verimi hangi kanallardan aldığınıza emin olmak ve bu kanallar üstünden yürümek kısa vade de olmasa da uzun vade de sağlıklı bir yol haritası çizmenize olanak sağlayacaktır.

1.281 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page